Reklama
 
Blog | Jiří Hrebenar

Zvláště oblíbený je hoax s mladými ženami jako švédskými, norskými, nebo dokonce německými školačkami

Svět internetových rasistů, podporovatelů Putina, nebo vyznavačů všeslovanského bratrství je mnohdy přeplněný manipulacemi, sprostými nepravdami, nad nimiž se obývákový revolucionář rozčiluje, jako kdyby se mělo jednat o skálopevnou pravdu ohrožující zájmy bílého obyvatelstva toužícího ve snech fobika po Evropě plné katedrál a podobenství Dukova obrazu křesťanství.

Postačí momentka lidí s různorodou barvou pleti, oblečením vycházejícím vstříct předsudkům rasisty a oheň je na střeše. Rozjíždějí se hloupé teorie o tom, jak je světovládným židozednářským společenstvím páchána genocida bílých, zatímco se fotečka po sociálních sítích stává virální zprávou číslo jedna…jakýmsi důkazem o zhoubě tradičního světa, který se vyznavači nejrůznějších košilatých názorů rozhodli ve virtualitě ochraňovat. Zvěsti o genocidě bílých, islamizaci společnosti si podávají ruce, zatímco se fotečka na sociálních sítích stává obětí nesčetných obsahových manipulací.

Za typický příklad by mohla sloužit momentka s několika mladými ženami – nejspíš studentkami „pózujícími“ před zdí nějaké budovy. Na obrázku jsou jen dvě bílé holky mezi ostatními s nejrůznější barvou pleti…to je opravdu děsný příklad o zkáze světa, jen co je pravda…snad čecháčkové nepůjdou v létě na sluníčko, aby se nestali obětí svých vlastních ohavných frustrací, kvůli kterým se fackovacím panákem virtuálního frustráta stává prakticky kdokoli, kdo se jen trošku odlišuje od rasistických představ neschopného nevzdělance, za jehož životní fauly můžou všichni ostatní, zvlášť, pokud mají jinou barvu pleti, nebo odlišné náboženské vyznání.

Fotka se stala virální…poprvé se objevila v říjnu 2012 v azbuce napsaném komentáři vypisujícím zájemcům kostrbatý příběh o tom, jak se ve Velké Británii špatně žije.

Jaká to náhoda, že svědectví o těžkém životě na Ostrovech přichází zrovna z ruských luhů a hájů…až si člověk říká, jestli zrovna tohle není typický příklad prokremelské manipulace určené ke konzumaci myšlenkově jednodušším jedincům na internetu. Na konci kratičkého komentování nechybí odkaz na dnes již nedostupné video nejspíš porušující pravidla světově nejznámějšího videoportálu. Pokud si ovšem dáte trošku záležet, bleskurychle zjistíte z na internetu uložených screenshotů, že se jednalo o odkaz na video Russia Today o britské charitě.

Jak zajímavé…ruský příspěvek hodil do placu nějaký obrázek a ten se později stává příběhem třeba o tom, jak špatné věci se dějí ve Švédsku,

aby následně tatáž fotka zůstala přesunuta do Norska s anglickým textem: „WELCOME TO NORWAY“.

Ale to rozhodně není všechno…na své si přijdou i průměrní rasističtí čecháčkovští odpůrci migrace, Evropské unie, potažmo Německa, protože i sem je fotka s mladými ženami situována. Třeba takovému hysterií vyzbrojenému xenofobovi prokremelských manýrů postačila rádoby fotečka německé třídy k sepisování lží o tom, že přesně tohle je tvrdou realitou na německých školách.

Sice to není pravda, ale ve vlhkých snech neúspěšných extrémistů by klidně pravdivou být mohla, když se mysl odvede od počítání oveček k pochybným webům hovořících o americké kolonizaci Měsíce jako o pravdivé realitě, nad kterou je zbytečné diskutovat. Hlavně, že radikálova lež zůstane potvrzena, ať už je realita jakákoli.

Všechno začalo azbukou, virální příběh se košatí, mění, holky z fotky jsou popisky, vlaječkami posílány do jiných a dalších krajin světa jako důkaz jak moc je v náctiletém pokolení bílá rasa ohrožena, když ve třídě jsou jen dvě bělošky…to je dost ubohé a trapné.

Reklama