Reklama
 
Blog | Jiří Hrebenar

Z ČSSD odchází Foldyna skálopevně věřící ve vymírání bílého heterosexuálního muže

Z děčínského poslance Jaroslava Foldyny musí mít radost průměrný český neofašista, protože podivín z restaurace Arizona ujíždějící na Putinových Nočních vlcích předvádí ve veřejném prostoru přesně to, co takový neofašounek chce vidět nejvíce.

Nechybí odpor vůči Západu, rasismem, xenofobií střižené výroky a v neposlední řadě je k mání láska ke všemu putinovskému projevující se především hrátkami na drsné motorkáře v Dědek gangu v koženkovém oblečení, ve kterém by si postarší politik mohl z fleku střihnout roli v nějakém béčkovém filmu pro dospělé, třeba i s homosexuální tématikou, když už jednou Foldyna v Parlamentních listech přiznal, že na Olšanských hřbitovech „chtěl dát jazyk Martinu Uhlířovi, protože si myslel, že je gay“.

Inu, proti gustu žádný dišputát, ale co by na to všechno řekla Foldynova pracně vytvořená maskulinita představující nosný kámen upoceného pseudovlastenectví není vůbec známo. Možná by se skrčila někde v rohu, kde by přečkala několik málo hodin v úkrytu, aby později vyskočila ven při slovním útoku na některou z menšin žijících na území České republiky. Někteří si určitě vzpomenou na několik málo desítek vteřin, kdy si zákonodárce nenechal ujít příležitost tak trochu zpochybnit holokaust Romů.

Průměrný xenofob určitě zaplesal radostí, ale opravdu slušně vychovaný člověk musel chtě nechtě přemýšlet o tom,  zda skutečně takový politik do politiky demokratického státu patří. Zkrátka, Jaroslav Foldyna býval ostudou uvnitř Lidového domu, ze kterého po oznámení z 24. února 2020 odchází. Pravda, podobných xenofobií ovoněných socanů je v partaji více než dost a zcela určitě ne jen tam, ale Jarda z Děčína patřil  ve Sněmovně k těm viditelnějším.

Jaroslav Foldyna možná skončí v Trikoloře, možná vyčká jako nezařazený, aby se později do voleb vrátil na společné kandidátce SPD a zemanovců v Ústeckém kraji…kdo ví…ale Jarda si určitě poradí po svém, aby ve výsledku udělal radost xenofobním „páprdům“ za monitory a klávesnicemi v rudohnědých facebookových skupinách, kde tamní osazenstvo miluje jakýkoli nenávistný projev, který proradikálně smýšlející papaláš udělá.

Info o Foldynově odchodu z ČSSD prochází vrstvami virtuality, zatímco samotný Foldyna neváhá a v přímém přenosu 24. února 2020 poskytuje rozhovor prokremelské internetové telce Raptor TV, ve které se Jarda ze severu Čech vydává za ochránce bílých heterosexuálních mužů, protože vymírání ve vlhkých snech ohrožuje bílého heterosexuálního muže podobně jako bílého nosorožce.

Foldyna se ptá prokremelského Jovanoviče: "vznikla velká nadace na záchranu nosorožce bílého…a kdo zachrání vymírajícího heterosexuálního člověka"…opravdu nevím, jestli se smát, nebo plakat, že tohle má poslanecký mandát

Gepostet von Jiří Hrebenar am Montag, 24. Februar 2020

Alespoň člověk vidí, čemu všemu již dnes, tedy 25. února 2020 bývalý socan věří. Inu i takové kreatury se mezi námi nacházejí. A může být ještě hůř. S tykačkou s Žarkem Jovanovičem přichází další ujištění o homofobii a v neposlední řadě také víře v Nový světový řád, proti kterému chce Foldyna bojovat, pokud se zrovna nenachází s přáteli na střelnici, kde si hraje na udatného střelce chránícího hranice státu před zlořádným islámem, uprchlíky a dalšími nepřáteli průměrného fobika v okolí.

aví mě ta tykačka mezi prokremelským Jovanovičem a Foldynou, který se ukázal jako hloupý, homofobní hlupák věřící mimo jiné v Nový světový řád…tenhle děčínský rádoby politik do SPD zapadá jako nočník na zadek, tedy pokud v Ústeckém kraji půjde na společnou kandidátku SPD-SPO

Gepostet von Jiří Hrebenar am Montag, 24. Februar 2020

 

 

 

 

Reklama