Reklama
 
Blog | Jiří Hrebenar

S Černohorským a Peterkovou přichází také konspirátor z českých Infowarsů Pavel Krejčí

Minidemonstrace ukřičeného Jiřího Černohorského a uječené Jany Peterkové musí být doslova pastvou pro oči každého psychiatra v okolí.

Dospělí lidé s pubertou dávno za zenitem vypráví před dvanáctkou, někdy ani ne dvacítkou přítomných košilaté příběhy plné hoaxů, konspiračních teorií a dalších příběhů, nad kterými by se zastyděl kdejaký soudně přemýšlející člověk.

Očkování je ošklivé a zabíjí každé malé děcko, zatímco 5G sítě přeměňují v plicích kyslík, až se plíce dusí nad další vymožeností světovládných elit usilujících o vyvraždění lidstva. Jiří Černohorský se na Malostranském náměstí v Praze mění v nešikovného zvukaře přehrávajícího do éteru šlágry Suverena, u kterých si trcne s fakáčem na prstu postarší Milan Veselý,

Tohle asi bude nějaký vlastenecký taneček českého ultranacionalisty 😀 Hlavně, že se dotyčný bavil 😀

Gepostet von Jiří Hrebenar am Dienstag, 16. Juni 2020

zatímco košaté příběhy typu jedna babka povídala doplňují svými moudry Jan Koral s Pavlem Krejčím, jehož Jana Peterková považuje za excelentního glosátora, znalce zahraničního dění.

Je to vskutku absurdní podívaná, až se místy musíte štípnout do tváře, jestli tohle všechno je realita, nebo nějaký perverzní sen, který se do mysli vkradl uprostřed jinak poklidné noci, kdy staré známé páky potulující se kolem konspiračních webů zažívají „extázi“při pohledu na raptoráckého Dolense, protože sice na místě není mnoho lidí, ale na webu, tam je sledují lidé z velké dálky, jak sami občas velmi rádi říkají.

Například takový Pavel Krejčí nedávno vykládající o škodlivosti 5G sítích je fanouškem teorií o světovládných spolčeních, jak neopomněl zmínit na demonstraci 16. června 2020.

Mladík zakotvil v konspiračním „blogísku“ české hry na americký Infowars Alexe Jonese, jemuž slávu přinesl zejména Donald Trump, když ve svých tweetech zveřejňoval zprávy InfoWars, jako pravdivá tvrzení. Milovníci WhiteTrash nenávisti se zaradovali, až možná novinařinou nepolíbeného zakladatele Svobodného vysílače Pavla Hlávku nepřímo „donutili“ k založení české verze Infowarsů, ve kterých mimo jiné exceluje v článku zmiňovaný Pavel Krejčí oznamující světu na Malostranském náměstí, že globální elity zahájili válku, kterou možná nezastavíme.

Přesto všechno je pražské Krejčího zastaveníčko slabým odvarem toho všeho, co je tento muž schopen vyplodit ve svých mozkových závitech. Ti zdatnější si možná vzpomenou na duben 2015, kdy Pavel Krejčí v hospůdce za stolem ujížděl na sáhodlouhém příběhu o Novém světovém řádu, kdy i ta česká Sametová revoluce není ničím jiným, než další součástí Nového světového řádu pánů Gorbačova a Bushe.

Některými lidmi je Pavel Krejčí označován jako “Výkonný ředitel společnosti Redakce INFOWARS.CZ”, jehož vzhled  konspirátor z hospůdky i provzdušněného náměstí zmodernizoval do nové podoby, aby všechny zveřejněné lži dostaly nový nástřik jakoby serióznosti, když už na projektu „hostuje“ přítel Černohorského Zdeněk Chytra.

Ovšem za českou verzí InfoWars stojí lidé jako Daniel Solis kdysi viditelný v blízkosti antisemity Adama B. Bartoše, Petr Loucký, Břetislav Olšer, po kterém smutní mnozí fandové islamofobních povídaček, Petr Havlíček, nebo Jakub Sobek

Zvěsti o tom, jak na Měsíci existuje vyspělá kultura mohou žít dál svým spokojeným životem. S Pavlem Krejčím se uzavírá pověstný kruh ultranacionalistů, blízký k Černohorskému i jeho „přátelům“. Z demonstrace na náměstí se sice náhodný divák nedozví nic o tom, kým Krejčí je, nebo byl, zato si odnese reklamu na jím vytvářený projekt zaručeně necenzurované podoby sociální sítě, kde si každý prý může psát co chce. To je kouzelné…mýtizovaný ruský vKontaktě jde do šípku, protože web na chlup se vizuálně podobající Facebooku zkouší štěstí ve hře o místečko na slunci.

Zatímco ještě v únoru 2019 byl informacemi v popisku svého facebookového účtu Pavel Krejčí sdílnější, nyní veřejnosti poskytuje pouze na první pohled motto, podle kterého se možná konspirátor z českých Infowarsů řídí.

Zmizela zmínka o Gladio marketing i Gladio Brokers, chybí zmínka o bývalém povolání pro Evropa realitní kancelář a k mání není ani úžasná zprávička o vystudování práva a historie na Akademii Alexandra Velikého. Jaká to škoda převeliká…zatímco Pavel Krejčí nadává na to globální, Akademie Alexandra Velikého se hlásí ke globálnímu vzdělávání.

Zdroj: https://oz.kurzy.cz/boris-gnoth/akademie-alexandra-velikeho-institut-globalniho-vzdelavani-p115281zu.htm

To je zajímavé, že by i zde platilo pořekadlo odříkaného krajíce nejvíc?….kdo ví…ovšem jisté je, že Pavel Krejčí bude i nadále doprovázet Janu Peterkovou, pokud se ti dva nerozkmotří, jak bývá v konspiračních, ultranacionalistických a vůbec podpultových internetových kruzích nepsaným zvykem. Jiřímu Černohorskému se možná líbí Krejčího tvrzení, že každý, kdo říká, že Rusko je nepřítel, je blázen. To utiší kdejakého prokremelského aktivistu poté, co se rozčílí nad nějakým řetězovým e-mailem kolujícím mezi členy rudohnědých skupin na Facebooku.

Když spojíte ultranacionalismus s konspiracemi, vznikne tím ultranacionalismus na steroidech. A právě tento steroidní patvar je na demonstracích Peterkové a Černohorského nabízen přítomným. Je to jako kdybyste otevřeli příručku konspirátora, až zjistíte, že celý svět je proti vám a jediní, kdo se rozhodli bojovat, jsou ti dva, tři, čtyři „podivíni“ hrající si na hysterické odmítače očkování, zpráv o pandemiích i milovníky teorií o Novém světovém řádu.

Inu, když zhruba před rokem přijdete o facebookovou lajky naditou skupinu,

potom možná přijmete s vděkem každou demonstraci, akci, na které se můžete vyprsit s konspiračními teoriemi, okolí to ocení a někteří si i zaskandují, že nejsou ovcemi, aniž by si uvědomili, že jimi jsou, když sledují dospělého muže vykládajícího pohádky za bílého dne.

Ale na druhou stranu, konspirační luhy a háje naivními bývají, tak není divu, že zrovna tyto „existence“ si myslí, že nejsou ovcemi kývajícími na každou blbost letící z úst těch za mikrofonem.

Reklama