Reklama
 
Blog | Jiří Hrebenar

Řeporyjská radnice skvěle vyzrála nad proklemelskou hysterkou Černohorským

Ruská častuška prolétá ovzduším postaršího automobilu, zatímco se béčkový prokremelský aktivista dme pýchou nad tím, jak to Řeporyjím nandal, až do otevřeného okénka Řezníčková zaševelí, že policajti sundavají znesvěcení pomníku vlasovců a všechna pozitivní, notně bojovná nálada je vtahu, protože už tak radnicí ponížené tančení mezi rudým hadrem Stalinova zkázonosného režimu a vlajkou Ruské federace dostalo další významný šrám na těle.

Jiří Černohorský se totiž rozhodl zviditelnit na řeporyjském pomníku, když už to nevyšlo s partnerstvím v pochybném pseudospolku xenofobů a hračičků z radikální scény vystupující pod značkou Bohemia Patriot. Přijel s obdélníkem překrývajícím pomník, podél nainstaloval rudou veteš komunistů, aby později po několika trapných proslovech před ani ne desítkou přítomných předal slovo Skálovi z KSČM.

Zdroj: Twitter Jiřího Hrebenara

S azbukou jde všechno mnohem líp a i to vzpomínání na komunistické Československo se zdá být sladším, snad jen kdyby nebylo žertovné nálady řeporyjského starosty Pavla Novotného, který ihned na začátku slavného výstupu přenášeného raptoráckým Dolensem i Frantou ze Sputniku zval obecním rozhlasem k pomníku všechny, kdo o to mají zájem, jak dokládá minutový záběr z vysílání Sputniku: „Kdo chce vidět idioty, ať se dostaví k pomníku vlasovců„. Nechyběl ani hudební doprovod z obecního rozhlasu v podobě Krylovy písně „Bratříčku, zavírej vrátka“, když se slovutný Jirka snažil, leč mu síly stačily, vyřvat hlasivky do místečka jinak online streamovaného internetovou televizí Mall TV.

To muselo pořádně naštvat…zase jednou to nevyšlo. Troubou nebyl extrémisty nenáviděný politik z ODS, ale komický klaun poslední dobou natáčející v autě, obýváku sáhodlouhá videa o tom, proč by si pseudovlastenecká scéna měla dávat lidově řečeno majzla na Jana Tichého s řadou dalších lidí, které Jirka nemá rád.

Radnice malé pražské části zase jednou nádherně, doslova s velkým rozeběhem vyškolila radikála začínajícího svou kariéru někdy před pěti lety na demonstraci rudohnědí nabarvené Dělnické mládeže, na kterou kecal z auta dodnes vzpomíná jako na památný okamžik neúspěšných snažení proniknout výše v extrémistické, později dokonce i na politické scéně, kde bývalému hračičkovi z taxíku pracujícímu pro šéfa s ukrajinským původem pšenka nekvete. Exekuce rostou jako houby po dešti, k 16. dubnu 2020 jich měl  Jiří Černohorský 7 – plus nedoplatek na zdravotní pojistce, až najednou přichází jako blesk z čistého nebe kauza Koněv, na které se chce rasista útočící tu tam na Romy, muslimy i uprchlíky zviditelnit jak jen může a spolu s ním i některé osůbky známé z dnes již neexistující Holešovské výzvy, jako je například Věra Řezníčková, mezi jejíž „nejšílenější“ počin patří zvolání „když mám svátost, že jdeme chránit prezidenta“ následované vírou v konspirační teorie o 5G sítích.

Inu, jsou to skutečně vlastenci k popukání, tu tam zapomínající pod tlakem nervů a třeskutého vzteku na to, že není dobré, pokud některá doznání jdou k divákovi během přímáku z auta. Jirka se vrací poté, co policisté odstraní jeho veteš na místo činu, strhne věneček z kandelábru, zatímco mu policista oznamuje, že spáchal přestupek. To extrémistu z internetu kdysi žádajícího virtuální přátele o zaplacení na účast jím pořádané demonstrace rozčílilo doběla. Usedá do auta, ruské šlágry mizí v dáli, zatímco se Jiří Černohorský doznává k tomu, že nehodlá platit exekuce, protože je občanem v odporu.

Jak neskutečně vlastenecké…radikál zaplatí jen zdravotní – údajných sto tisíc u zdravotní pojišťovny – ale na všechno ostatní se vykašle. Uděláte si dluhy, pak se rozhodnete je neplatit…dokonce i ty malé částky, abyste se předtím mohli chlubit na sociálních sítích, že se znáte s agentem FSB médii a tajnými službami podezřelého z příjezdu s jedovatým rycinem v kufříku.

Zdroj: Twitter Jiřího Hrebenara

No, co, alespoň divák in natura vidí, co se skrývá pod okamurovským zvoláním „politika pro slušné lidi“, protože přesně takovým „existencím“ jsou tato slova určena především. Někteří z nich čtou Blesk, aby následně, třeba jako Jiří Černohorský, veřejně vyzvali k věšení českých politiků,

i když proces s Langem údajně vyzývajícím k podříznutí Zemana není u konce. Ne, že by jinak měl k takovým prohlášením právo. Ale to je pouze další z trapnovystoupení kecala z rudohnědé nevěsty vytvářené jedno po druhém, dokud je železo žhavé a někdo s popiskem „vysoká škola života“ si toho všeho všimne, až přibude další lajk potenciálního fanouška, jež později bude překrášlen na skálopevného podporovatele, i když na demošky i další různé proputinovské akce nepřijde, jak je rok dlouhý.

Ostatně, výše nepodpory na spolkovém transparentním účtu Černohorského Spolku Čest, Svoboda, Respekt nakrásno ukazuje, jak je to všechno ve skutečnosti s fanoušky ochotnými jít přetěžkými cestičkami tam, kam šlápne Jirkova noha.

Od března, do 30. května 2020 na účet přišlo jen šest darů v nezávratné výši 4 026 korun a 19 haléřů, zatímco výdaje činily rovných 4 500. I když, pravda. Nikdo neví, kolik peněz se povaluje na neveřejném spolkovém účtu, kam může klidně teoreticky přispívat nějaká ta ruská, Kremlem řízená instituce v Česku, kdo ví…po dvou nedávných vyhazovech z práce byl Jiří Černohorský skoro bezdomovcem, kdyby se o něj nepostarali někteří přátelé, jak svým divákům před několika dny vyprávěl v celkem hodinu a půl neveřejném videu. Možná proto i tentokrát náklady na včerejší řeporyjskou akci vyúčtuje Spolku Čest, Svoboda, Respekt, nebo všechno lidově řečeno zacvaká na místě přítomná Eva Řezníčková…i to se totiž může stát.

Reklama