Reklama
 
Blog | Jiří Hrebenar

Předtím, než Jiří Černohorský bude někoho označovat za nepřizpůsobivého, měl by si vzpomenout na své exekuce

O Jiřím Černohorském toho bylo na mém blogu řečeno mnohé. Rád by býval „sjednotitelem“ ultranacionalistů v Česku, ale vůbec se mu to nedaří. Neustále se pokouší zviditelnit nejrůznějšími akcemi, kdy jako trapný hulvát vyrazí do galerie Dox, aby zde začmáral jednu z expozic, aby si následně v nočních hodinách zaplakal nad tím, jak nejednotná je čecháčkovská scéna, když si pouze osmnáct dušiček zaplatí účast na demonstraci, a tak se pro nezájem celá věc musela zrušit, protože by to byl úsměvný propadák.

Nejednou se prokremelský ukřičenec z večerních streamů obořil na Romy, když je označoval za nepřizpůsobivé, přitom on sám má lidově řečeno máslo na hlavě v podobě sedmi pravomocných exekucí, které na ultranacionála z Facebooku a úsměvného společníka Zdeňka Chytry byly uvaleny.

 

Jsou to částky věru veliké. Nejstarší exekuce sahají do 5. listopadu 2015 . Tenkrát exekutorka Ševcová  zahájila vymáhání 16 471,77 korun, aby následně poslední sedmá exekutorská etuda zasáhla do života xenofoba astronomickou sumou 143 743,58 Kč  vymáhané od 1. dubna 2019 exekutorem Krejstou.

Dluh ve výši 63 536 korun vznikl už na konci května roku 2017, ale Jiří Černohorský ho neplatil, a tak se s půlprocentním penále za nezaplacení celková částka vyšplhala přes  140 000 korun, na které předseda prokremelského zapsaného spolku a tvůrce nejrůznějších hoaxů pravděpodobně nemá, nebo jen prostě neplatí své závazky, které mu během života vznikly.

V další exekuci z 21. března 2019 exekutor Igor Olma vymáhá v exekuci od Jiřího Černohorského částku ve výši 37 670,68 Kč.

 

Dluh vznikl jistinou 27. října 2018, ale radikál vítající Noční vlky na Olšanských hřbitovech, nedávno volající po „trestu nejvyšším“ pro starostu Prahy 6 Koláře a Novotného z Řeporyjí opět danou částku nezaplatil, a tak nezbylo nic jiného, než šestá exekuce v pořadí.

Vymáhání další exekuce z 6. července 2018 se táhne přes rok, přitom částka není až tak moc vysoká. K 15. květnu 2019 dlužil organizátor prokremelských shromáždění/akcí 10 450 korun.

Aby toho nebylo málo, ve vzduchu visí údajný další dluh, tentokrát vůči Zdravotni pojišťovně Ministerstva vnitra České republiky, kde extrémista prý dluží podle informací Romana Máci částku převyšující 100 000 korun. A že dluh skutečně existuje, o tom bez částky vypovídá platební výměr zmiňované pojišťovny uložený v brněnské kanceláři k vyzvednutí.

Zdroj: https://www.zpmvcr.cz/public-data/cf-files/file-1603-57.pdf

Jestli zrovna takto vypadá přizpůsobivý občan České republiky, to rozhodně není jasné. Předtím, než uřvanec z ulice kdysi hystericky pálící český překlad Koránu na Klárově začne zase urážet Romy rasizujícími adjektivy o nepřizpůsobivosti, měl by se podívat sám do zrcadla, protože je to především on, kdo v životopise má sedm exekucí, s jejichž splácením je to diplomaticky řečeno různé.

Ale co…Černohorského podporuje Ruská federace skrze Zastupitelství Rossotrudničestva v ČR, tak si možná stejný Černohorský myslí, že exekuce v životě jsou jen obyčejným detailem, nad kterým je možné mávnout nezájmem rukou, když mnoho ultranacionalistů, třeba i Žarko Jovanovič, s exekucemi mají životní zkušenosti.

Reklama