Reklama
 
Blog | Jiří Hrebenar

Okamurovci s rouškami rozdávají také stranické noviny plné nenávisti

Stoupenci, členové extrémistického a značně populistického, mnohdy hoaxy s fake news rozšiřujícího politického hnutí Tomia Okamury zneužívají koronavirové pandemie ve svůj prospěch, když kolemjdoucím  před hypermarkety, obchody nejrůznější povahy rozdávají kromě ručně šitých roušek také nenávistí prosycenou stranickou tiskovinu jako bonusový dárek k modernímu doplňku posledních dnů a týdnů.

Hlavně, že se upotřebí stranická propagace třeba v časech strádání, kdy by leckdo víc než jindy mohl nasednout na lep nenávisti, předsudků i nepravdivých zpráv, když zrovna partajníci neznásilňují petiční právo islamofobními výkřiky. Elvíra Hahnová – zastupitelka za SPD sjíždí s dalšími lidmi v roušce Chomutov/Jirkov, aby se posléze mohla pochlubit, jak všechno šlo hladce a den byl nádherný.

Až se z toho slušně vychovanému člověku obrací žaludek naruby. Zneužít roušku jako součást partajní propagace v období krizového stavu může opravdu málokdo…neporušují náhodou chomutovští a jirkovští členové, případně sympatizanti SPD vládní nařízení zakazující třeba mezi lidmi menší rozestup než dva metry následovaný zákazem jen tak bezúčelně cestovat regionem za účelem sebepropagace?

Úplně nejlepší je, že někteří espéďáčtí nadšenci rozdávali partajní noviny s rouškou bez rukavic, takže klidně tímto způsobem teoreticky mohli rozšiřovat nákazu po okolí.

Možná si Prymulova slova o promořování společnosti vzali milovníci islamofobie i košilatých teorií o zlořádných uprchlících k srdci a přidali se k chystanému vládnímu plánu…kdo ví….ale co…nějaká další konspiracemi okrášlená malůvka všechno zachrání

a nikdo si nevzpomene na to, jak pseudovlastenci na začátku dubna možná riskovali. hazardovali se zdravím, případně životy spoluobčanů při rozdávání roušek s partajními novinami, protože sdílená nenávist zaslepí všem v okolí mozkové závity a na dobrovolničení potřísněné nemorálkou si nikdo nevzpomene.


Zdroj fotografií: facebookový profil Elvíry Hahnové.

Reklama