Reklama
 
Blog | Jiří Hrebenar

Naxera podal za Svatoše podnět na GIBS, ale zapomněl dodat videa usvědčující policisty z podněcování násilí na demonstraci

Konspirátor a dezinformátor KPV 0249, alias MaP, alias Michal Svatoš 18. října 2020 si hrající na moderátora demonstrace z Hnutí občanské nespokojenosti

Michal Svatoš na demonstraci 18. října 2020; Zdroj: Screenshot z živého vysílání na Facebooku

se na svém facebookovém profilu před několika málo dny pochlubil s tím, jak za pomoci neúspěšného bezpartajníka z kandidátky SPD a bývalého opět bezpartajního kandidáta dnes již neexistující krajně pravicové Národní strany rozpuštěné Nejvyšším správním soudem, Norberta Naxery, podal na Generální inspekci bezpečnostních sborů(GIBS) žádost na prošetření zneužití úřední pravomoci policisty hrajícího si údajně na demonstraci na Staromáku na provokatéra vyvolávajícího a podněcujícího chuligány k násilí.

Norbert Naxera na demonstraci 18. října 2020; Zdroj: Screenshot z živého vysílání na Facebooku

Jak neskutečně vlastenecké a samozřejmě záslužné. Zatímco si dezinformační zdroje hltající prokremelskou polívčičku po hektolitrech zahrávají s údajnými fotkami vytvářejícími dalšího pána v hnědé košili, komik z videí s Jiřím Černohorským nelenil a rozhodl se vlastenecky konat, aby snad sám nezapadl v zapomnění, když se to tak krásně samo nabízí a hodí do ohřáté polívčičky, jejíž ingredience by demokrat nepozřel, ani kdyby měl pojít hlady.

Ovšem, jak je patrné z reakce GIBSu, stěžovatel zapomněl ke své stížnosti připojit ony videozáznamy usvědčující údajné policisty z hry na rozzuřené fotbalové násilníky ochotné hodit proti koni třeba těžký odpadkový koš  na Staroměstském náměstí.

Ale to určitě nevadí…přesto všechno konspirátor s košilatými příběhy a materiály kdesi v krabicích obýváku zveřejňuje reakci „kontrolorů“ policistů, protože svět musí vědět, že právě on v zastoupení „rouškobijce“ s právnickým titulem udělal to, co by měl každý správný flastenec učinit během jedné vteřiny. Bylo by neskutečně zajímavé zjistit, jestli konspirátor, jemuž nedávno Youtube pro neustálé porušování pravidel zrušil účet, svůj omyl napravil a videa GIBSu dodal…pokud je skutečně má a pokud skutečně lze z takových informací rozklíčovat, zda jsou vlhkými, v editoru upravenými sny ultranacionalistů, nebo obyčejným důkazem reality, když milovníkům konspirací o světovládném spiknutí a teorií o čipech v očkovacích látkách postačí momentka s členem antikonfliktního týmu, nebo záběr policisty v civilu jako domnělého provokatéra, na kterého břichatý mužík z internetů křičí „ty vole on je policajt“.

Facebookový profil Michala Svatoše je doslova výkladní skříní konspiračních teorií nejrůznějšího kalibru, až se nechce věřit, že dospělý muž dokáže být nakloněným k takovým fantasmagoriím a ještě tohle všechno možná pokládá za pravdu pravdoucí, kvůli které je nutné vytvářet další domácí videa na nedávno založeném dalším profilu na amerikánském  Youtubu, protože na vKontaktě, nebo nějaké jiné prokremelské variantě videoobsahu by po něm neštěkl ani pes.

Větička „Šiřte! Konec Česka! Piráti se domluvili s EU a chtějí přijímat imigranty. Prý, aby se Česko a EU vzpamatovaly z nemoci COVID-19, musí se přijmout miliony imigrantů.“ určitě u mnoha internetových revolucionářů zabere, tak kdo by si dělal těžkou hlavu s nějakou faktografií, nebo překrucováním reality, která stejně fanoušky fantasmagorií nezajímá.

Navnadění na bankovní účet u FIO banky je jenom pověstnou třešničkou na dortu, protože Svatoš jako neohrožený bojovník rudohnědých konspiračních luhů a hájů informuje o tom, o čem ostatní mlčí, protože by se možná mohli studem propadnout do pekel horoucích, nebo červenat jako právě utržené rajské jablíčko. Když už se někdo snaží konspiracemi nešetřit, přidá k nim i žádost o financování další činnosti, protože čas strávený vytvářením blábolů stojí určitě mnoho osobního odříkání.

O Michalu Svatošovi se říká mnohé…na internetech zlé jazyky toho napovídají…třeba i to, že je Svatoš z demošek předlistopadovým komunistickým lampasákem majícím za sebou Vojenskou akademii Klementa Gottwalda, kterou údajně absolvoval v letech 1982-1986, čemuž by odpovídala i záliba v nepravdivých informacích, vedení jakýchsi seznamů, pokud ovšem tohle všechno je pravdou, a ne jen další fikcí o muži majícím na svědomí tolik báchorek,  za které by se nemusela stydět ani Liška Bystrouška.

Ale co…hlavní je, že je Evropská unie zlá, migranti ve Svatošových očích možná ještě horší a nakonec postačí, že na covid zabírá Aspirin.

Reklama