Reklama
 
Blog | Jiří Hrebenar

Černohorský s dalšími ultranacionalisty i konspirátory touží po založení občanského hnutí

Prokremelský ultrapravicový aktivista Jiří Černohorský překonal své nachlazení, aby si před začátkem proticovidové demonstrace na Staroměstském náměstí promluvil s dvacítkou přítomných, které seznámil se svým novým nápadem, jak se „konečně“ dostat do vysoké parlamentní politiky. Podle vlastních slov jim ukázal podpisové archy na založení Občanského hnutí 2020, které společně s Koralem, Krejčím a Markovou tvoří.

To zase bude počin hodný výsměchu…kolikátý je to pokus Černohorského dostat se do vysoké politiky? No…určitě několikátý, protože ty předešlé skončily po zásluze nezdarem, přestože exekucemi zatížený extrémista na homevideích sliboval kdeco, aby ho lidé volili. Mezi sliby opomenul, že z poslaneckého platu bude muset platit exekuce, o kterých na konci května 2020 prohlašoval, že je platit nebude, tedy až na dluhy za pojištění, kde flastenec dluží údajně až sto tisíc korun českých.

Vůbec, celé to autovidejko uvedené na začátku článku, natočené po staroměstské demonstraci známé především násilím fotbalových chuligánů je tragikomicky úsměvným počinem, protože muž na něm vystupující není schopný sehnat na své akce více jak čtyřicet ochotných účastníků, zatímco ve videozáznamu vykládá, že i padesát tisíc je policie schopna vyhnat z ulic, jako kdyby zrovna Černohorský měl nějakou reálnou moc tolik lidí sehnat. Stačí si vzpomenout na akci 1000 a jeden statečný, kdy předseda Spolku Čest Svoboda Respekt zkoušel od virtuálních přátel na sociálních sítích vyloudit pětistovku na účast na demonstraci před Úřadem vlády ČR.

Osmnáct jich zaplatilo, víc se nepodařilo sehnat, a tak samotný tesař z Brna celou záležitost s brekem na videu odpískal.

Exekuce sem, exekuce tam,…možná by exekutory mající na starosti Černohorského dluhy zajímalo hospodaření se spolkovými penězi, protože jednou se křikloun z ulic přiznal, že spolek má dva účty, kdy jeden z účtů je transparentní a druhý běžný, na kterém zájemci nemohou sledovat pohyb finančních částek, z něhož Černohorský převádí peníze na transparentní účet až se tam nahromadí větší částka, zatímco lhal, o tom, že na obchodním rejstříku jsou dostupné listiny o hospodaření, aby následně dodal, že existuje ještě technický účet, na němž si Černohorský zpětně vyplácí náklady spojené s akcemi Spolku Čest Svoboda Respekt.

Bylo by určitě zajímavé zjistit, jestli o tomto účtu exekutor ví…typuji, že rozhodně neví, protože jinak by samotný ukřičenec s vlajkou Sovětského svazu v ruce neříkal, že kdyby měl klasický účet, srážky dluhů by mu ho vyluxovaly.

Ale vraťme se zpět k Občanskému hnutí, které Jiří Černohorský a spol chtějí nejpozději do jara založit. Podpisové archy si vzal na starost Pavel Mašek, který ve videu prosí ostatní, aby navštívili webovky ještě neexistujícího politického hnutí, kde je k mání petiční arch, jež si následně zájemce má vytisknout a podepsaný poslat na uvedenou adresu, i kdyby se jednalo jenom o jeden jediný podpis, protože na tisíci podepsaných celá věc stojí a padá zároveň.

Tak jak jsem slíbil dávám to jsem dříve. Takhle bude vypadat nás petiční stolek a já za ním v komentářích přepis videa plus bonus.

Gepostet von Pavel Hc Mashine Mašek am Dienstag, 13. Oktober 2020

Bude neskutečně zajímavé, kdy a jestli vůbec trojice aktérů sežene tolik duší ochotných se upsat předem neúspěšnému projektu, protože extrémistických projektů je v Česku víc, než dost. Stoleček mající místo ubrusu českou vlajku jasně ukazuje, jak to dotyční myslí s vlastenectvím, i když i to se může některým omezencům líbit, protože jim o opravdové vlastenectví nejde, protože jinak by virtuální revolucionáři za klávesnicí nevyzývali k nenávisti vůči Romům, uprchlíkům, muslimům a dalším minoritám, které milovník kultury bílého heterosexuálního muže nenávidí jakbysmet.

Sídlo Občanského hnutí 2020 se nachází na Korunní 2569/108G v Praze, kde sídlí hned několik firem na virtuální adrese. Smolíka pacholíka má ten, kdo by chtěl partaj osobně navštívit bez předchozí domluvy, protože stálá fyzická adresa neexistuje. Ještě na začátku října 2020 Občanské hnutí 2020 ve svém facebookovém příspěvku doznávalo, že na chod projektu nemají peníze, a tak žádají o finanční příspěvky, i když ještě formálně neexistují a nemají ani adresu na odesílání podpisových archů.

Nemají ani šest tisíc korun na pořízení hostingu a chtěli by být hybnou silou domácího ultranacionalismu v Poslanecké sněmovně Parlamentu České republiky…ale tak to někdy chodí, když politické choutky dostanou konspirátoři jako je třeba Pavel Krejčí z ulhaného braku české verze infowarsů vykládající nesmysly o 5G sítích, který svého času také býval k vidění s uječenou koronakonspirátorkou Janou Peterkovou, na jejíž akcích mladík v krátké kostkované košili doslova exceloval s jednou konspirační teorií za druhou.

Globalisté podle Krejčího zahajují globální válku, kterou nemůžeme vyhrát, zatímco samotný Koral neváhá a konspiračními teoriemi na svém facebookovém profilu nešetří. Tou poslední je pohádka o policejním provokatérovi na proticovidové demonstraci na Staroměstském náměstí, kde si Černohorský zapěl slovenskou část bývalé společné hymny socialistického Československa. Inu, pokus o nový politický počin nabízí z určitého úhlu pohledu podivíny, o jejichž názory si demokrat sotva těžko může opřít pomyslné kolo.

Partajní web je strohý, moc se z něj nedozvíte, alespoň se můžete pobavit na větě „Hnutí, které budujeme, bude pro ně skutečnou hrozbou, jelikož zbourá staré řády, na kterých jejich moc stojí.“

Zdroj: https://www.obcanskehnuti.info/uvod

Ambice jsou vysoké, avšak nereálné. Jaké staré řády asi chtějí zakladatelé bořit…je to demokracie, které Jiří Černohorský nemůže přijít na jméno? Indicie z šedého textu napovídají, o jaký balast se bude jednat. Tito představitelé radikální scény žijí na myšlenkách o třídním boji globálních elit usilujících o smrt těch zbývajících, nechybí vybájené příběhy o elitami rozkradeném Československu volně navazující na fanatickou nenávist vůči Evropské unii a zaprodaným médiím, zejména České televizi.

Zdroj: https://www.obcanskehnuti.info/uvod

A kdo ví, jak se nakonec ta taškařice ultranacionalistů bude jmenovat. Zatím se jedná o Občanské hnutí 2020…možná ani nedojde  na schůzování a všechno se vytratí do ztracena…

Zdroj: https://www.obcanskehnuti.info/post/o-n%C3%A1zvu-na%C5%A1eho-hnut%C3%AD

To bude zase pláče na videích, až se chlapci s dámou pohádají a bude konec politického snažení dřív, než cokoli začalo. A i kdyby se dotyční nepohádali, stejně skončí ve volbách 2021 bídným výsledkem, pokud je Ministerstvo vnitra zaregistruje a pokud získají tisíc hlasů potřebných na zaregistrování. Konspirace jsou sice pro mnohé sexy pohádkami, podobné je to s příběhy o globálních elitách, zlých médiích a ještě zlejších demokratech, ale povídačkami o globálních spolčeních, nadvládách, zlořádné Evropské unii a lidových zadlužených politicích populisticky slibujících část příjmů darovat na činnost ultranacionalistů nikomu žaludek nenaplníte, pokud zrovna nejste politikem absurdního politického pseudosubjektu tajně doufajícího v zisk poslaneckého mandátu, protože věřitelé čekají a peněz není zrovna nazbyt.

Reklama