Reklama
 
Blog | Jiří Hrebenar

Břichatý Jiří Černohorský přišel před ČT ukázat své prokremelské vlastenectví

Zatímco neonacistická scéna usedavě pláče nad tím, že se z holohlavců s kanadami pochodujícími severočeskými městy stali čistokrevní pivní neonáckové toužící prvoplánově po zlatavém moku v počtu několika kousků v putyce čtvrté kategorie, hystericky vyjadřující se prokremelský aktivista s dluhy a exekucemi na krku zkouší horko těžko oslovit internetové kecaly minidemonstrací před sídlem internetovými tlachaly nenáviděné České televize.

Byla to vskutku zábavná podívaná…Jiří Černohorský nedávno se chvástající na Facebooku s osobní známostí s agentem ruské tajné služby přišel v džínové bundičce s jasně viditelným nedovřeným bříškem, aby následně ženské pokolení u monitorů oslovil knírkem pod nosem i sundanou rouškou pod bradou.

Kompars ve formě stojanu na českou vlajku ve žluté kombinéze mu vytvářel internetový revolucionář známý z mnoha xenofobních a nejrůzněji nenávistných facebookových skupin.

Strýček Putin, případně z lidé z některé ruské organizace fungující na území České republiky určitě z tři čtvrtě hodiny trvající taškařice měli radost. Svatojiřská tretka na prsou jasně napovídala, o jaké vlastenectví jde. Zpátečníci si na začátku zahráli československou hymnu, aby si do prázdna, respektive do internetového vysílání postěžovali na to, že česká televize není už dávno českou, protože ve zpravodajství nevysílá zprávy přesně takové, jaké by si přál prokremelský troll běžně pořádající rádoby všeslovanská setkání namísto oslav 28. října, jak se již minimálně jednou stalo v případě Jiřího Černohorského.

Pořad 168 hodin a mnoho dalších relací ČT ulhaným rozšiřovatelů fake news a hoaxů nevyhovuje, a proto si zmiňované relace vzal na paškál předseda spolku Čest, svoboda, respekt. Místy zvyšoval hlas, využíval nepravdivá tvrzení, aby na závěr trapnopovídání přítomným pustil z reprobeden kaťušu, poprvé se mu to nepovedlo, avšak na podruhé to pěkně prokremelsky rozjel. Oh, jak je to nečesky vlastenecké…i tak vypadá prokremelská servilita…příznivci Adolfa Hitlera svému vůdci posílali děkovné dopisy, čeští prokremelští aktivisté Putinovi darují uprostřed Prahy ideově natřenou kaťušu rudých soudruhů, kterou si z papíru zazpívalo dalších několik přítomných.

Jaká to náhoda. Na taškařici, při které si mužík ve žlutém zatančil, nechyběla známá tvář z radikální scény, některými označovaná jako spojka mezi neonacistickou a obecně extrémistickou scénou Dominik Bastl(muž v červeném kroužku) – jednou vytváří „křoví“ na demonstraci Dělnické mládeže, jindy si hraje na jakousi hlídku ochraňující Česko před migranty, 

aby nyní v hloučku zapěl rudou písničku, nad kterou by ohrnovali nos skálopevní neonacisté mající v úctě skinheada Miloše Reha označovaného Antifou za outsidera mezi skinheady.

Alespoň je vidět, kdo se sešel před sídlem veřejnoprávní televize…zazněla i hymna Ruské federace následována díky a projevy hrdosti na Putinovu zemi…třeba na tento okamžik by veřejnost neměla zapomínat především. Potom jakékoli poznámky o tom, že shromáždění jsou českými vlastenci, jsou pasé.

Ale co…prokremelským nadšencům postačí několik málo slovíček o Bakalovi, zlé Evropské unii a když to všechno zaobalíte báchorkami o všeslovanském sbratřování se a pokud před vchod do nenáviděné telky umístíte maketu hovínka, potom i ta prokremelská servilita je internetovými hejtry odpuštěna.

Možná, že i tentokrát náklady na výrobu „hovínkového“ kýče přijdou na vrub Černohorského zapsaného spolku, podobně jako tomu bylo v případě kytice položené k soše Koněva. Snad jen kdyby bylo na dnešní akci více lidí, měl by neúspěšný aktivista kdysi nabízející účast na demonstraci za úplatu určitě větší radost. Takto se musí skromně břicháč z demošky spokojit s malým internetovým defilé, o které stejně širší okolí nemá zájem.

Reklama